Buffet’s Gold Investment udløser Schiff’s angreb på Bitcoin

Kryptoskeptiker og guldentusiast Peter Schiff har hilst den legendariske investor Warren Buffetts seneste beslutning om at investere i den canadiske minearbejder Barrick Gold velkommen , og ikke i crypto, som bevis på, at Bitcoin Code „bare er en forbipasserende modefly.“

Bitcoin’s såkaldte arch nemesis mener, at guld vil fortsætte sin „dominans som et sikkert havn aktiv“ på trods af det faktum, at Berkshire Hathaways administrerende direktør, Buffett, tidligere havde kastet sig væk fra at investere i guldminedrift og hævdede, at metallet ikke havde noget nyttigt formål.”

Buffet’s u-tur til guld bragte en investering på 563,6 mio. USD af sin fond i minearbejderen og anspurgte håb blandt kryptosfæren om, at investoren også en dag kunne ændre mening omkring cryptocurrencies. Det rystede imidlertid ikke Schiffs tro på guldens overlegenhed over crypto.

Schiff tweetede :

”Bitcoin-pumpere udnytter Buffetts beslutning om at købe Barrick Gold. Siden Buffett ændrede mening om guld, kan han måske også ændre mening om Bitcoin. Mens han kaldte guld et ikke-produktivt aktiv, kaldte han kvadrat for rottegift fra Bitcoin. Buffett vil aldrig købe Bitcoin! Guld er ikke værdifuldt, fordi det er knap. Guldens værdi kommer fra alle de unikke egenskaber, det har som metal. Værktøj gør guld værdifuldt. Knaphed gør det bare dyrt. Bitcoin har ingen unikke egenskaber. Knaphed uden brugbarhed er meningsløs. ”

Schiffs klods tro på guldværktøj imponerede ikke et antal Twitter-brugere, der kom fra kryptosfæren

“Ingen unikke egenskaber i Bitcoin? Så det faktum, at jeg kan gemme millioner i værdi i mit sind og tage det med mig overalt i verden uden censur, er ikke unikt? Jeg kan sende det til hvem som helst, hvor som helst og når som helst uden en 3. part at diktere. Synes unik for mig…, ” kommenterede en bruger.

En anden bruger sagde, at SchiffGolds formand faktisk var „et stærkt argument mod guld. Det er muligt, at forskere vil kunne erstatte guldens anvendelighed med andre materialer (f.eks. Hvordan træ blev erstattet af plast og beton). Guld ville gå ned. ”

Et andet argument fremsat af en bruger var, at “på grund af dets massive nytteegenskaber, har fysisk sølv potentielt så meget mere værdi end guld. Vil du være enig? “

Uden forbløffet over disse spørgsmål fortsatte Schiff sit angreb på crypto ved at sprænge Morgan Creek Digital medstifter Anthony Pompliano, der for nylig forudsagde bitcoin’s markedskapital vil overgå guldens markedskapital i slutningen af ​​2029. Den udløste en reaktion fra Schiff, der modsatte sig udsagnet i hans typisk ligetil mode.