DeFi, beroemdheden opgeladen en Kiss: Slecht crypto-nieuws van de week

Kijk eens naar de Bad Crypto podcast van deze week.

Dus Bitcoin lijkt deze week te eindigen binnen een kietelafstand van $11.000. Deskundigen suggereren dat de volgende test van de ondersteuning van het hogere niveau zal zijn op 11.100 dollar voor een verhuizing naar 12.100 dollar. Statisticus Willy Woo is optimistisch. Hij denkt dat er weinig kans is op een „catastrofale“ dump.

Een of andere Bitcoin kan echter niet gedumpt worden. Er is nu voor meer dan een miljard dollar aan Bitcoin gestempeld om toegang te krijgen tot de DeFi-protocollen op het Ethereum-netwerk. Dat zijn bijna 100.000 Bitcoins en meer dan 12 procent van de gecombineerde kapitalisatie van DeFi.

Die penningen hebben het de laatste tijd moeilijk. Bijna alle DeFi-activa boekten de laatste tijd een verlies, waarbij sommige zelfs 50 procent verloren gingen. De markt heeft zich nu hersteld, met een stijging van 19 procent op één dag.

Maar als je wilt weten waar de markt heengaat – in ieder geval de Ethereum markt – wil je misschien de prijsbewegingen van de Polkadot controleren. Analisten hebben gemerkt dat de prijsbewegingen van DOT een kwartier tot vier uur vooruitlopen op die van Ether.

Die bewegingen kunnen speculanten helpen om veel geld te verdienen, maar een Universele Basisinkomen kan ervoor zorgen dat iedereen genoeg geld heeft. Dat is wat eToro probeert te creëren met zijn GoodDollar. Met de munt kan iedereen een digitale munt claimen die hij of zij kan omzetten in fiat.

Maar natuurlijk zijn munten en penningen niet alleen voor de uitgaven. De Russische popzanger Oleg Kenzov heeft een ander echt gebruik voor een blokketen gedemonstreerd door de technologie te gebruiken om de digitale rechten voor een van zijn liedjes over te dragen.

Niet elke muzikant heeft echter de technologie van de blokketen op de juiste manier gebruikt. De SEC heeft Rapper T.I. belast met het promoten van een frauduleus cryptografisch aanbod. Brock Pierce kreeg juridische documenten voor effectenfraude voorgeschoteld als onderdeel van een actie tegen Block.one. Pierce nam op dat moment deel aan zijn presidentiële campagne campagne. Maar Chef Nomi heeft $14 miljoen van ETH teruggegeven aan het ontwikkelingsfonds van SushiSwap. Hij had de fondsen van een $27 miljoen potje genomen na het geven van de controle over het project aan FTX exchange CEO, Sam Bankman-Fried.

Gene Simmons, leadzanger van Kiss, heeft aangegeven dat hij werkt aan het toegankelijker maken van cryptocurrency. De glamrocker reageerde op een lange tweetdraad van Cameron Winklevoss met het argument dat het voor mensen makkelijker moet zijn om aan Ethereum en Bitcoin te komen. „Dat zal ik doen. Ik ben,“ was Simmons antwoord.

Apple doet echter zijn steentje om het moeilijker te maken. Brian Armstrong, CEO van Coinbase, zegt dat het technologiebedrijf blokketenbedrijven ervan weerhoudt om iOS-apps met behulp van cryptocurrency geld te laten verdienen en toegang te krijgen tot DeFi-apps.

Maar zelfs als je geen crypto kunt verdienen op je iPhone, kun je genieten van de beloningen van crypto-handel. Aviatrade, een vliegtuigverkoper, biedt een privéjet aan. De Gulfstream G650ER, een model dat favoriet is bij Jeff Bezos en Elon Musk, is beschikbaar voor $40 miljoen aan Bitcoin.

We hebben ook gechat met Pascal Lauria, CEO van CoinAnalyst een AI-gebaseerd Big Data informatie en analyse platform voor alle cryptocurrencies en STO/ICO’s wereldwijd dat elke handelaar in de crypto activa sector en andere industrieën in staat stelt om toegang te krijgen tot een dashboard dat sentiment, trends, patronen, zwakke signalen in real-time van de crypto en STO/ICO markt monitort en analyseert.

Hoe sneller BTC dat plafond van $11.000 barst, hoe beter.