Disse viktige beregningene gir en mer bullish sak for Bitcoin

Bitcoins verdi har blitt verdsatt den siste uken, og den ligger for øyeblikket på $ 11, 377. Verdien på den digitale eiendelen nådde et par dager tilbake på $ 11 731, men klarte ikke å holde på dette nivået og gled lavere.

Imidlertid har BTC som holder seg over $ 11 000-markeringen vært et tegn på lettelse for de fleste handelsmenn da de fortsetter å satse på den bullish fremtiden til mynten

Den positive følelsen har økt, ettersom verdien akselererer sammen med den flytende interessen fra private selskaper som Square. Den institusjonelle interessen og detaljhandelen har rådet i markedet og har vært økende ettersom The News Spy følelser som var i fryktområdet til nylig, beveget seg mot grådighetsindeksen. Denne økende tilliten til markedet ble støttet av hash-frekvensen som nådde en heltidshøyde 14. oktober og oversteg 140 EH / s.

Dette var 36% høyere enn hashfrekvensen i begynnelsen av året, noe som tyder på at bitcoin-grunnleggende er like sterke som noen gang, med nettverket som det sikreste.

Det økte transaksjonsgebyret til det sikre nettverket. Tidligere, da prisen på Bitcoin begynte å konsolidere i juni, hadde også transaksjonsgebyrene sunket. Imidlertid, da den digitale eiendelen går på en bullish vei, har også transaksjonsgebyrene begynt å klatre.

For tiden utgjør transaksjonsgebyrene nesten 9,5% av gruvearbeidene og har blitt en betydelig bidragsyter til gruvearbeidene etter halveringen i mai

I henhold til Arcane-forskning har gruveinntektene ikke blitt så sterkt påvirket av transaksjonsgebyrer siden Bull-løpet i 2017.

Med hash-hastigheten økende og gruvearbeidere er fortsatt lønnsomme, har markedet bestått av selvsikre handelsmenn, og til og med de gamle handelsmennene våkner opp til dette nye markedet. I henhold til rapportene ble det brukt en annen 2010-belønning 14. oktober, som økte antall ‚Satoshi-æra‘-bitcoins flyttet i 2020. Det ser ut til at markedet forbereder seg på et rally, men lengden eller intensiteten av det samme kan ikke være kjent.