Hvorfor Bitcoin-prisen ikke har nådd en helt ny høyde – Bare ennå

Bitcoin-prisen har økt til nye høyder på flere børser, men det er ennå ikke å bryte sin heltid i desember 2017 på Coinbase.

Prisen på Bitcoin (BTC) nådde $ 19 873 på Coinbase 30. november og brøt over $ 19 000 i et overraskende utvinningsrally. Selv om mange i kryptovaluta-sektoren feirer BTC som oppnår en heltidshøyde, har det ikke akkurat ennå.

På Coinbase nådde prisen på Bitcoin sitt høydepunkt på $ 19 891 i desember 2017. Den helt høye prisen på Coinbase er spesielt viktig fordi den konsekvent har vært den beste amerikanske børsen de siste årene.

Også noen av verdens største børser som Binance ble lansert i midten av 2017. Et argument kan gjøres om at en børs som har eksistert siden 2012 har mer betydning når det gjelder historiske prisdata, og hittil er Coinbase fortsatt en av de primære børsene som brukes av private investorer.

Bitcoins heltidshøyde varierer mellom børser

2017 var en stormende periode for kryptovalutaer. Da Bitcoin oppnådde en ny heltidshøyde, så det prisnivået på 30% til 50% i løpet av en uke da kryptovalutamarkedet viste mangel på likviditet.

Foreløpig skiller rekordhøydene seg med nesten $ 300 mellom børsene. For eksempel, på Kraken og Bitstamp, nådde BTC henholdsvis $ 19,660 og $ 19,666. I dag nådde BTC-prisen en helt ny høyde på begge børser.

På Binance og Huobi nådde BTC en topp på $ 19.799 og $ 19.867, som begge også ble oppnådd 30. november.

I skrivende stund har Bitcoin ennå ikke sett en ny rekordhøy på Bitfinex, Coinbase og Gemini, som også tilfeldigvis er kjent som utveksling for hvaler på grunn av deres høye likviditet.

I 2017 var Coinbase en ledende børs når det gjelder handelsvolum, og i hodet til mange handelsmenn ville det å se prisen overgå den forrige rekordhøye gi ytterligere bekreftelse på at et oksemarked offisielt har startet.

For mange handelsmenn er $ 20.000 barrieren som må brytes, da den offisielt vil konkretisere en ny heltid for den topprangerte digitale eiendelen.

En pseudonym handelsmann kjent som “Bitcoin Jack” påpekte Bitfinex som den mest likvide børsen under dette pågående rallyet. Derfor, med tanke på at Gemini og Coinbases rekordhøyder er i nærheten av Bitfinex, gjør $ 19 873-nivået en nøyaktig all-time high. Han sa:

“Forsiktig der ute da likviditets- og åpne renteforhold traff et treff på de fleste børser. Det betyr at inntil likviditeten blir etterfylt, er mengden av likviditet i forhold til OI relativt lav, noe som gir kaskader med mindre innhold til begge sider. Som alltid er Finex likviditetskongen. “

Hva er neste for Bitcoin-prisen?

Kjederanalytikere, inkludert CryptoQuant-sjef Ki Young Ju, spådde at hval ville prøve front-run all-time high og bruke betydelig salgspress.

Da Bitcoin nærmet seg rekordhøyt på Coinbase, skjedde en plutselig utsalg, og tok BTC til så lave som $ 18 998 innen to timer.

Etter det økte volatilitetsnivået og en hvalindusert salg, tok futuresmarkedets åpne interesse en suksess, og ordrebøker er blitt hindret.

Det er to scenarier på kort sikt som Bitcoin kan se etter sitt første forsøk på å bryte ut av sin heltidshøyde.

For det første kan fremdriften fortsette i de asiatiske markedene i løpet av morgenøkten, og dette kan føre til at kjøpernes etterspørsel vil øke igjen.

For det andre kan Bitcoin konsolidere seg under hele tiden på $ 19 873, muligens mellom $ 19 000 og $ 19 873. Dette scenariet er det mest ideelle for BTC å se et bærekraftig rally, da det ville forhindre at derivatmarkedet blir overopphetet.